Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó ház Eger, 15.900.000 Ft, 80 négyzetméter

Eladó  ház Eger, 15.900.000 Ft, 80 négyzetméter
15.900.000 Ft
ház, 80 négyzetméter
Egész szobák:
3
Azonosító:
9976152
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Eger
Alapterület:
80 négyzetméter
Ár:
15.900.000 Ft
Szobák száma:
3
Telekterület típusa:
négyzetméter
leírás
Eladó Egerben tulajdonostól egy belváros közeli 217 m2-es telken található 81 m2-es felújítandó tufa falazatú családi ház. Az ingatlanban egy hatalmas 35 m2-es szoba (2 szoba kialakítására alkalmas), egy 12 m2-es kisebb szoba, előtér, fürdőszoba, konyha található, de a tetőtér is teljesen beépíthető. A ház teljes felújítást igényel, illetve ha bontásra kerülne, abban az esetben akár egy 2 lakásos társasház is építhető a telekre 7, 5 méter magasságig és 40 % beépíthetőséggel. Az udvar rész teljesen zárt, 2 méteres téglafal veszi körül. A belváros pár perc sétára található. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését kérem keressen. Az ár minimálisan alkuképes. Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek.
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!