Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó ház Eger, 88.000.000 Ft, 190 négyzetméter

Eladó  ház Eger, 88.000.000 Ft, 190 négyzetméter
88.000.000 Ft
ház, 190 négyzetméter
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
4
Komfort fokozat:
dupla komfort
Azonosító:
10035234
Irodai azonosító:
m170064
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Eger
Cím:
Pap hegy
Alapterület:
190 négyzetméter
Ár:
88.000.000 Ft
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
villany
Kor:
1-5 éves
Telekterület:
4791
Telekterület típusa:
négyzetméter
leírás
egyéb jellemzők
Heves megye, Eger külterületén a város központjától mégis 5 percre eladó egy új építésű 190 m2, minden igényt kielégítő luxus ingatlan, melynek telek mérete 4.791 m2. Az otthon melegét elektromos fűtés biztosítja, padlófűtésen keresztül a melegvízről energiatakarékos villanybojlerek gondoskodnak. A nyílászárók a jelenleg legmagasabb hőmegtartást szavatolják. Az ingatlan saját biológiai szennyvíztisztító berendezéssel rendelkezik. Az épület három szintből áll, melynek földszintjén egy csodálatos nappalival egybekötött konyha + étkező található, továbbá egy hálószoba és egy minden igényt kielégítő fürdő kapott helyet. Az emeletre érve a szülői hálóval találkozunk, melyhez egy örökpanorámás óriási terasz tartozik, mely biztosítja a mindennapok pihenési lehetőségét. Az emelet másik végében egy hálószoba és egy szintén luxus fürdőszoba található. Az épület örökpanorámás, melyből a környék csodálatos szőlőbirtokai láthatók, továbbá Eger városa és az Eged tárul elénk. Az emeletről az alagsorba érve található egy fiatalos hálószoba tusolóval és a hozzá kapcsolódó vizesblokkal. Itt helyezkedik el egy 24 fő befogadására alkalmas borospince, melyből szintén csodálatos a panoráma. A telek adottságait kihasználva teraszos kiépítést alkalmaztak, így egy nagy méretű, fűthető medence kerül a napokban elhelyezésre, mely a későbbiekben minden pihenési igényt kielégít. A telek hátsórészén a gazdasági épület hobbiállatok tartására ad lehetőséget. Az ingatlant mindazon ügyfeleknek ajánlom, akik szeretnének a város zajától egy csendes, pihenésre alkalmas helyen élni, mindezt csodálatos környezetben, Nagyon fontos és kiemelendő, hogy az ingatlan építésekor minden felhasznált anyag a lehető legmagasabb minőségű, melyre a ház tulajdonosai rendkívüli figyelmet fordítottak.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődésüket, kérem jöjjenek és tekintsék meg.
Erkély:
nincs
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Juhász Tamás
Juhász Tamás
OTP Ingatlanpont Kft
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!