Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó ház Kaposvár, 44.990.000 Ft, 373 négyzetméter

Eladó  ház Kaposvár, 44.990.000 Ft, 373 négyzetméter
44.990.000 Ft
ház, 373 négyzetméter
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
6
Komfort fokozat:
összkomfort
Fűtés módja:
gáz
Ingatlan állapota:
Azonosító:
10156071
Irodai azonosító:
302716
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Kaposvár
Cím:
Többcélú felhasználásra alkalmas
Alapterület:
373 négyzetméter
Ár:
44.990.000 Ft
Szintek száma:
2 szint
Szobák száma:
6
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
1115
Telekterület típusa:
négyzetméter
leírás
térkép
egyéb jellemzők
Kaposvár Donneri városrészében, kiváló lakókörnyezetben, ám mégis a belváros közelségében kínálok megvételre egy többcélú felhasználásra is alkalmas családi házat.

A 373 m2-es ingatlan 3 különálló szintje jogilag is megosztott, társasházként került a földhivatali nyilvántartásban feltüntetésre.

A családi (társas)ház földszintjén található lakóegység jelenleg tárolási funkciót lát el, valamint itt kapott helyet a jelenlegi tulajdonos "kondi szobája" is. Ezen a szinten a méretes közösségi tér mellett egy fürdőszoba, további 3 szoba, és egy előszoba került kialakításra.

Az első emeleten található lakrészben egy kertre nyíló, impozáns amerikai-konyhás nappali, 2 szoba, egy tágas fürdőszoba, kamra, közlekedők és egy mellékhelyiség kapott teret. A közösségi tér és a benne található kandalló (carrarai) márvánnyal burkolt, díszített. Erről a szintről közvetlen kijárás biztosított a hangulatosan parkosított, nyugalmat sugárzó zöld udvarra.

A lakóház második emeletén található lakásban egy tágas nappalit, további 2 szobát, mellékhelyiséget, konyhát, fürdőszobát és egy kamrát alakítottak ki, továbbá a tetőtéri síkban adott a lehetőség egy kondiszoba, vagy egy hatalmas gardrób szoba berendezésének is. A nappaliból egy, a magával ragadó udvarra néző, panorámás erkély áll a háziak rendelkezésére.

A lakások fűtése gázkazánnal és és fával is megoldható.

Az ingatlan kialakítása rendkívül ötletes, tekintettel arra, hogy a szintek egymástól teljesen függetlenül is használhatóak, illetve további költségbefektetés nélkül akár egy lakótérként is funkcionálhat a családi ház.

Az ingatlan kiváló paramétereinél fogva alkalmas vállalkozás (fitnesz, wellness, szállóvendég fogadás, rendezvényház, iroda, cégközpont stb...) vitelére, vagy több generáció zavartalan együttélésére, vagy akár mindkét funkció (lakhatás és vállalkozás) együttes használatára.
Terasz:
van
Garázs:
van
Pince:
nincs
Csatorna:
van
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Zsobrák Zita
Zsobrák Zita
GDN Ingatlanhálózat
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!