Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó ház Kaposvár, 78.990.000 Ft, 196 négyzetméter

Eladó  ház Kaposvár, 78.990.000 Ft, 196 négyzetméter
78.990.000 Ft
ház, 196 négyzetméter
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
5
Komfort fokozat:
dupla komfort
Fűtés módja:
gáz
Ingatlan állapota:
felújított
Azonosító:
9909533
Irodai azonosító:
286555
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
sorház
Település:
Kaposvár
Cím:
Exkluzív sorházi lakás
Alapterület:
196 négyzetméter
Ár:
78.990.000 Ft
Szintek száma:
3 szint
Szobák száma:
5
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
150
Telekterület típusa:
négyzetméter
leírás
térkép
egyéb jellemzők
Kaposváron a Donneri városrész igen kedvelt utcájában kínálok megvételre egy teljes körűen és igényesen felújított panorámás sorházi lakást.

A frissen és színvonalasan felújított nettó 196 m2-es (bruttó 304 m2) nívós lakótérrel bíró ingatlan 75 m2 alapterületű, padlófűtéssel ellátott földszintjén egy hatalmas és világos amerikai konyhás nappalitér került kialakításra, valamint helyet kapott egy előszoba és egy mellékhelyiség is.

A nappaliból közvetlen kijárás biztosított egy fedett, panorámás teraszra, valamint az ingatlanhoz tartozó, frissen füvesített kis udvarrészre is.

A lakás kényelmes lépcsővel elérhető 81 m2 alapterületű első emeltén 4 szoba, 2 fürdőszoba, valamint egy mellékhelyiség is teret kapott.

A sorház átalakítása során a tetőteret is beépítették, ahol egy tágas szoba, egy fürdőszoba és egy dolgozó is kialakításra került.

Az ingatlan 71 m2-es szuterén szintje is igényes felújításon esett át. Ide került az újonnan kialakított gépészet (kondenzációs kazán...), valamint egy mosókonyha is, továbbá egy hatalmas, konyhával is ellátott közösségi tér is.

Az ingatlan szigetelt, esztétikus kövezéssel, rejtett Led világítással ellátott. A terek klimatizáltak, a vezetékek, nyílászárók, fűtésrendszer is a legmodernebb technológiát tükrözi.

A terasz és az erkély is lenyűgöző panorámával gyönyörködtet.

Gépkocsi tárolására az elektromos kapuval ellátott és a lakótérből közvetlenül megközelíthető garázsban, valamint a ház előtt kialakított beállóhelyeken is adott a lehetőség.

Az ingatlan környezete csendes, ápolt, az utca lakóközössége összetartó, kifogástalan.
Terasz:
van
Garázs:
van
Pince:
van
Csatorna:
van
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Zsobrák Zita
Zsobrák Zita
GDN Ingatlanhálózat
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!