Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó ház Pilisvörösvár, 24.990.000 Ft, 46 négyzetméter

Eladó  ház Pilisvörösvár, 24.990.000 Ft, 46 négyzetméter
24.990.000 Ft
ház, 46 négyzetméter m2
Egész szobák:
1
Azonosító:
7832753
Irodai azonosító:
e/4147
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Pilisvörösvár
Alapterület:
46 négyzetméter
Ár:
24.990.000 Ft
Szobák száma:
1
Telekterület típusa:
négyzetméter
leírás
E/4147 számú ingatlanunk: Pilisvörösvár keleti oldalán elterülő külterületi részén, 2517 m2-es rendezett, szinte teljesen sík kertben, 40 m2 hasznos alapterületű, téglából kivitelezett, lakható épület eladó. A ház beosztása: -pince(14m2); Lakószint (40m2): -előtér / télikert, konyha / étkező, zuhanyzó / WC, szoba. Az épületet 1977 és 1984-ben építették, zömmel beton és téglafőfalakkal, faszerkezetes-, palafedésű tetővel. A kertben mandula-, dió-, hársfa is helyet kapott, rengeteg hely van kertészkedni, veteményeseket kialakítani, vagy akár állatot tartani. Közművek: Villany, gyűrűs kút szivattyúval, gáz bevezetés alatt, szennyvízakna. Az épületet jelenleg kéménybe kötött fémkandallóval lehet temperálni, a használati melegvízellátást villanybojlerrel oldották meg. Buszmegálló 450 méteren beül megtalálható, a környék nem elhagyatott, számos házban folyamatosan laknak a tulajdonosok. Az ingatlan minősítése: Zártkert / Kert. A helyi építési szabályzat szerint a 100 %-ban kerített telekre akár 75 m2 alapterületű, 4,5 m homlokzatmagasságú épület is építhető, ezért a nagy kertekre, esetleg gazdálkodásra vágyakozó vevőknek ideális vétel. A csend, a jó levegő, a nyugodtság itt folyamatos kellékei ennek a gyönyörű ingatlannak!!!
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!