Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó ház Pirtó, 15.980.000 Ft, 160 négyzetméter

Eladó  ház Pirtó, 15.980.000 Ft, 160 négyzetméter
15.980.000 Ft
ház, 160 négyzetméter
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
5
Komfort fokozat:
összkomfort
Ingatlan állapota:
Azonosító:
10230533
Irodai azonosító:
m180248
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Pirtó
Cím:
Csendes
Alapterület:
160 négyzetméter
Ár:
15.980.000 Ft
Szobák száma:
5
Kor:
11-20 éves
Telekterület:
2777
Telekterület típusa:
négyzetméter
leírás
egyéb jellemzők
Bács-Kiskun megye Pirtó csendes környezetében 5 szobás családi ház eladó. A 2777 m2-es telken lévő ingatlan egy nagy amerikai konyha, nappali, spájz, 5 szoba, 2 fürdőszoba és WC helyiségekből áll. Tartozik hozzá 2 garázs, nagy terasz, kerti kiülő, külön melléképületben kinti konyha, kamra, pince,füstölő, ólak és egy hatalmas műhely. Az otthon melegéről kazán, biztonságáról kamerás megfigyelő rendszer gongoskodik.. A 2 garázsból az egyik szerelőaknás. Ipari áram van, valamint az udvaron 3 fúrt kút is. A nyílászárók 2014-ben cserélve lettek, fa ablakok hungaropán üvegezéssel, valamint műanyag ablakokra, ezenkívül még új járólap került lerakásra. Az ingatlan külső burkolatának színezése az új tulajdonosra vár. Ideális otthon egy olyan családnak, akik közel a városhoz mégis nyugodt csendes környezetben kényelmesen szeretnének élni! Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen bizalommal!
Erkély:
nincs
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Herceg Erika Irén
Herceg Erika Irén
OTP Ingatlanpont Kft
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!