Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó ház Salgótarján, 9.900.000 Ft, 50 négyzetméter

Eladó  ház Salgótarján, 9.900.000 Ft, 50 négyzetméter
9.900.000 Ft
ház, 50 négyzetméter
Egész szobák:
1
Komfort fokozat:
komfort
Ingatlan állapota:
felújítandó
Azonosító:
10241228
Irodai azonosító:
m180878
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Salgótarján
Cím:
családi házas
Alapterület:
50 négyzetméter
Ár:
9.900.000 Ft
Szobák száma:
1 + 1
Kor:
50 évesnél régebbi
Telekterület:
607
Telekterület típusa:
négyzetméter
leírás
egyéb jellemzők
Nógrád megyében Salgótarjánban, eladásra kínálok egy belterületi, építési telket, a rá épített felújítandó, eredeti 50 nm-es házzal. A telek a település legélhetőbb lakótelepének szélén, a város legmenőbb környékén a Görbe úton található, ráadásul az utcán belül is annak az értékesebb felső karéján, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Karancsra és Salgó várára egyaránt. A karnyújtásnyira lévő erdős, hegyi környezetben kiváló túra, sport és számos más időtöltésre nyílik lehetőség.

Ezen a településrészen igen ritka az eladósorba kerülő telek, ezen a felső utcarészleten pedig, ezen a telken kívül más telek, az eredeti kis nyaralóval már nincs és a jövőben sem lesz, tekintettel arra, hogy mind megvételre és átépítésre kerültek. Ez, az utca felső részén álló ingatlan, mint ahogy az a képeken is látható, nagyobb, mint az alsó utcarészlet telkei, a ház előtti rész közel az utca vonaláig tart, a ház mögött, pedig újabb telekrészlet -jelenleg kutyafuttató- található.

A telek mérete 607 nm, a ráépített kis ház egyszintes, közművesített-kivéve gáz-mely a telken belül található. Az ingatlan adottsága alapján, az utcaszínről két garázs is kialakítható. A kis ház 2 szobás, konyhával, étkezővel, fürdőszobával, alápincézett terasszal, mögötte fészerrel. A ház hajópadló, eredeti faparketta, és mettlachi burkolatú. Az ingatlan felújításra szorul, de az ablakok műanyagra cserélve 1 éve. Bővíthető, átépíthető. A közeli Beszterce lakótelepen minden kényelmi szolgáltatás megtalálható/Spar üzlet, posta, óvoda, iskola, stb./ illetve a városközpont sincs komolyabb távolságra.

Az ingatlan kiválóan alkalmas igényes párok részére, nyugodt, de kényelmes környezetben történő életvitelre. Jó levegő, madárcsicsergés, erdőszéli hangulat, de egy rendkívül barátságos, kényelmes környezetben, egy elit környéken, mindez felújítva is, csak egy nagyvárosi olcsó panellakás áráért.

Az OTP Bankcsoport tagjaként hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal!

If you are a foreign citizen please do not hesitate to contact me.
Erkély:
van
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Zánki Zoltán
Zánki Zoltán
OTP Ingatlanpont Kft
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!