Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó ház Salgótarján, 13.230.000 Ft, 126 négyzetméter

Eladó  ház Salgótarján, 13.230.000 Ft, 126 négyzetméter
13.230.000 Ft
ház, 126 négyzetméter m2
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
4
Komfort fokozat:
komfort nélkül
Ingatlan állapota:
átlagos
Azonosító:
9737100
Irodai azonosító:
m137975
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
ikerház
Település:
Salgótarján
Cím:
Damjanich út 96
Alapterület:
126 négyzetméter
Ár:
13.230.000 Ft
Szobák száma:
4 + 1
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
1491
Telekterület típusa:
négyzetméter
leírás
egyéb jellemzők
Nógrád megye Salgótarján Város K-i részén kertvárosi környezetben, jó elhelyezkedésű ikerlakás eladó. Az ingatlan 4 egész szobából és egy félszobából áll. A földszinten és az emeleten is külön fürdőszoba és WC található. A tágas folyosóról nyílnak a szbák és a klönböző helyiségek. Telek teraszosan rendezett, örökzöldekkel beültetett.. Épület földszint +emelet szintelosztású, bazaltkő lábazattal, tégla falszerkezetű, magas tetős családi ház. Az ingatlan műszaki állapota megfelelő. Fűtésrendszer nem működik, kazán és radiátorok leszerelésre kerültek. Fürdőszobák, konyha szerelvények, berendezések hiányoznak, vizes helyiségek funkciójuknak megfelelően nem használhatók. Gázórát is leszerelték. Az ingatlan komfort nélküli, ha a központi fűtést és a meleg vízellátást helyreállítják, akkor összkomfortos kategóriába sorolható. Padló burkolat a földszinti szobában sérült, felpúposodott. Az ablakok fa szerkezetűek, redőnnyel ellátva. A családi ház nyugodt környezetben található. Kertet kis átjárón az emeletről is meglehet közelíteni. Tartozik az ingatlanhoz nagyméretű pince, valamint az épület mellett egy önálló garázs. CSOK-ra csak a közművek helyre állítása után alkalmas.
Erkély:
nincs
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Miklós Zoltánné
Miklós Zoltánné
OTP Ingatlanpont Kft
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!