Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó ház Salgótarján, 4.300.000 Ft, 60 négyzetméter

Eladó  ház Salgótarján, 4.300.000 Ft, 60 négyzetméter
4.300.000 Ft
ház, 60 négyzetméter
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
2
Komfort fokozat:
komfort
Ingatlan állapota:
felújítandó
Azonosító:
10295702
Irodai azonosító:
m183567
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Salgótarján
Cím:
csendes
Alapterület:
60 négyzetméter
Ár:
4.300.000 Ft
Szobák száma:
2
Kor:
50 évesnél régebbi
Telekterület:
458
Telekterület típusa:
négyzetméter
leírás
egyéb jellemzők
SÜRGŐSEN, ÁRON ALUL, ELADÁSRA KÍNÁLOK: SOMOSKŐN, NÓGRÁD MEGYÉBEN, A SOMOSKŐI VÁR LÁBÁNÁL, CSALÁDI HÁZAT!!! Az épület, 60 nm alapterületű, amely egy 458 nm-es telken helyezkedik el, festői panorámával. A téglából készült családi ház, 1960-ban épült. Az ingatlanban, a következő helyiségek kerültek kialakításra: két szoba, fürdőszoba - WC-helyiség, illetve egy előszoba. Az épületben megtalálható: az áram-, víz-, valamint a csatorna-szolgáltatás. A meleg víz ellátás, villanybojlerrel történik. Az ingatlan, kiemelkedően napfényes, amely méltó otthont biztosít, a természet szerelmeseinek. A családi ház, gazdaságosan fenntartható, s kiváló lakóhelyet nyújt családok, illetve nyugalomra vágyó, idős házaspárok, valamint a vidéki élet lehetőségeit és előnyeit hasznosítani vágyók számára. AZ INGATLAN, VENDÉGHÁZ KIALAKÍTÁSÁRA IS KIVÁLÓ!!! Az autóbeálló, az udvaron található. Földrajzi elhelyezkedését tekintve, igazán optimális a település, hiszen 15 PERCEN BELÜL elérhető a legközelebbi város, a megye székhelye, Salgótarján. A település közigazgatását a megyeszékhely látja el. Salgótarján, kedvező infrastruktúrával rendelkezik, területén teljes mértékben biztosított, a lakosok alapellátásához fűződő szolgáltatások igénybevétele, beleértve a bölcsődei, óvodai, általános és középiskolai ellátást. A városban sportcsarnok, uszoda, illetőleg önálló színház működik, valamint vendéglátó és idegenforgalmi egységek széles körű programjaiból válogathatunk. Az épület teljes egészében, hitel-, per-, és tehermentes, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ!!! CSOK igényelhető! Irodánkban, az Önök rendelkezésre áll hitelközvetítő munkatársunk, mivel a kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához, kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat biztosítunk. Teljes körű segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó, valamennyi ügylet, eredményes lebonyolításához. Hívjon bizalommal, a hét bármely napján!
Erkély:
nincs
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Dr. Gencsi Zsolt Vince
Dr. Gencsi Zsolt Vince
OTP Ingatlanpont Kft
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!