Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó ház Törökbálint, 64.900.000 Ft, 52 négyzetméter

Eladó  ház Törökbálint, 64.900.000 Ft, 52 négyzetméter
64.900.000 Ft
ház, 52 négyzetméter
Építőanyag:
vályog
Egész szobák:
1
Komfort fokozat:
összkomfort
Ingatlan állapota:
átlagos
Azonosító:
10690541
Irodai azonosító:
m197897-3804811
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
sorház
Település:
Törökbálint
Alapterület:
52 négyzetméter
Ár:
64.900.000 Ft
Szintek száma:
1 szint
Szobák száma:
1 + 1
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
50 évesnél régebbi
Telekterület:
1142
Telekterület típusa:
négyzetméter
leírás
térkép
egyéb jellemzők
Pest megyében, Törökbáint Felsővár részén kínálunk megvételre egy 52 m2-es, két szoba összkomfortos házrészt, a hozzátartozó 1142 m2-es telekkel. A ház az 1870-es években épült vályog téglából. Födéme fa geranda és vert vályog. Eredeti formáját őrzi még, nem lett műemléknek nyílvánítva. Fűtése gázkazán, radiátoros fűtéssel. A melegvizet a kazánhoz csatlakozó indirekt bojler szolgáltatja. A házikó felújítást igényel, hogy a mai modern kornak megfelelő formát öltsön. Nem vizesedik! A padlásteret elkezdték beépíteni, a szarufák megerősítése megtörtént. A gerendák közé kőzetgyapot és alufólia került. A feljárat részben lett kialakítva, befejezés az új tulajdonosra vár. A kertben több régi kőből épült gazdasági épület és kialakított terasz rész található. A szabadtéri főzők szerelmeseit kemence és régi típusú kézzel épített tűzhely várja. Az udvaron bő hozamú ásott kút található. A telket jelenleg is műveli a tulajdonosa, ahol több féle gyümölcsfa is van. A háztól 5 perces sétával megközelíthető iskola, óvoda, művelődési ház, kórház, kormányhivatal. Az ingatlan nem hitelezhető és nem csok képes. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Krésre több fotót is tudok emailban küldeni a házról!

Referencia szám: M197897
Garázs:
van
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Werner Anna
Werner Anna
Otp Ip Széphalom
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!