Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó ház Zalacsány, 180.000.000 Ft, 171 négyzetméter

Eladó  ház Zalacsány, 180.000.000 Ft, 171 négyzetméter
180.000.000 Ft
ház, 171 négyzetméter
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
9
Ingatlan állapota:
kitűnő
Azonosító:
10368990
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Zalacsány
Alapterület:
171 négyzetméter
Ár:
180.000.000 Ft
Szintek száma:
1 szint
Szobák száma:
9
Fűtés jellege:
egyéb
Telekterület:
10000
Telekterület típusa:
négyzetméter
leírás
egyéb jellemzők
Kedves Érdeklődő!

KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG, FOLYAMATOS FEJLESZTÉSSEL.

Szeretnék bemutatni Önnek 1 hektáron elterülő 4 darab területből álló birtokot, ami egyben eladó. Kellemes egyedi panoráma nyílik a zalacsányi golfpályára. Ha valaki ki szeretne kapcsolódni és mellette kihasználná a természet, turizmus adta lehetőségket, apartmanozással foglalkozna, akkor most ezt megteheti. Valamennyi terület zártkeri ingatlan és külön-külön 60m2-es alapterületű gazdasági épületeket lehet építeni külön-külön a területekre.
Jelenleg 2 db ház van kész. Az egyik egy 95m2-es kétszintes magastetős, cseréptetővel. Alsó szint 50-es tömésfalból és a felújítás során a felső szint már téglából készült. Itt 1 nappali 4 hálószoba és 2 fürdő toalettel található.
Az épület délnyugati fekvésű és jó elosztású, rendkívűli szép kilátással.

A másik épületben már kiadás folyik a nyári szezonban, ami külön 2 bejáratú kis galáriás ízléses 2 db apartman. Ennek az alapterülete apartmanonként 38 m2 galéria alapterületével együtt. Minden apartmanban van egy nappli-konyha fürdő és a galérián a hálórész.
Ez az épület 2017-ben épült a mai szabályoknak, elvárásoknak megfelelően. 30cm/es Porotherm téglákból épült 10 cm-es szigeteléssel.
Villany van, hidrofor segítségével kútból megfelelő minőségű vizet kapnak. Szennyvíz 25m3-es derítő tartály segítségével lett engedélyezve.

A kertrendezés folyamatban van és egy medence is kialakításra került.
Folyamatosan gondozzák a területet, de még sok kiaknázatlan lehetőség vár a leendő vevőre.
Csodaszép kilátásról van szó fent ezen a dombon és a szomszédos Örvényeshegyen, ami egy rendkívűl kedvelt hely sokak számára, piknik és egyéb más lehetőségekre. Idén is megrendezésre kerül közel ehhez a birtokhoz az Őrvényeshegyi Piknik, ahol erdőszéli színpadai idén is összművészeti hétvégére hívja a színház, irodalom és könnyűzene rajongóit.

E kulturális rendezvényeket kihasználva kedvelt nagyobb üdülési helyként forrhatná ki magát ez a hatalmas ingatlan folytatva a már kialakított üdültetési tevékenységét.

Békés környezetben van, átmenő forgalomtól mentes.
Tudni kell, hogy 25km-re van Zalaegerszegtől, 23 km-re Keszthelytől, valamint Hévíz 10 percre van. Zalacsányról turisztikai szemszögből megemlítendő, hogy itt található a Batthyányi kastély, Zalacsányi tó és a golfpálya. Kehidakustány termálfürdőjéről emlegetett és sokak által kihasznált hely.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Kérem nézze meg feltétlen a rajzokat, képeket és bővebb tájékoztatásért forduljon hozzám bizalommal.

Üdvözlettel: Kuti Andrea
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)
Erkély:
nincs
Garázs:
nincs
Pince:
nincs
Klíma:
van
Csatorna:
nincs
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Kuti Andrea
Kuti Andrea
Városi Ingatlaniroda
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!