Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó ház Zalaegerszeg, 55.000.000 Ft, 129 négyzetméter

Eladó  ház Zalaegerszeg, 55.000.000 Ft, 129 négyzetméter
55.000.000 Ft
ház, 129 négyzetméter
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
2
Ingatlan állapota:
Azonosító:
10583882
Irodai azonosító:
hz070608-3768652
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Zalaegerszeg
Cím:
129 nm-es ház eladó Zalaegerszeg
Alapterület:
129 négyzetméter
Ár:
55.000.000 Ft
Szintek száma:
földszintes
Szobák száma:
2 + 3
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
50 évesnél régebbi
Telekterület:
276
Telekterület típusa:
négyzetméter
leírás
térkép
Családi ház Zalaegerszeg belvárosától 5 perc séta távolságra.
Felcseperedett a gyermek, aki költözni nem akar, de igényli az elszeparált lakrészt? Esetleg a nagyszülőket szeretné maga mellett tudni biztonságban? Kinőtte a jelenlegi lakását és szükséges lenne még egy szoba, konyha és fürdő? Mindháromra megoldás ez a két leszeparálható lakásból álló családi ház.
A galériás lakás (80nm) fűtése cirkó kazánnal és egy fatüzelésű kandallóval biztosított, míg a kisebbik lakás (50nm) fűtése gázkonvektorral megoldott. Nagyobbik lakás helyiségei: földszinten: galériás nappali, konyha, fürdő, wc, kamra - tetőtérben: 2 szoba+ közlekedő. Kisebbik lakás helyiségei: szoba, konyha fürdőszoba WC-vel, kamra, előszoba, télikert. A két lakrész közötti, jelenleg használaton kívüli ajtó megnyitásával a két lakás könnyedén összenyitható és egy nagy 129nm-es élettérként használható. Az ingatlan 276 nm-es területen helyezkedik el, ahol egy személyautó parkolását biztosító garázs, egy fedett zárt és egy nyitott tároló, valamint egy fedett kerti kiülő és pince is megtalálható. A kertben gyümölcsfák és dísznövények, valamint és egy fúrt kút is van.
Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Koronczai Zsolt
Koronczai Zsolt
Duna House 2
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!