Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó lakás Budapest VIII. ker, 48.500.000 Ft, 110 négyzetméter

Eladó  lakás Budapest VIII. ker, 48.500.000 Ft, 110 négyzetméter
48.500.000 Ft
lakás, 110 négyzetméter
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
4
Komfort fokozat:
összkomfort
Ingatlan állapota:
kitűnő
Azonosító:
10147324
Irodai azonosító:
216000008
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest VIII. ker
Cím:
Baross
Alapterület:
110 négyzetméter
Ár:
48.500.000 Ft
Emelet:
földszint
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
villany
leírás
egyéb jellemzők
Szenzációs ajánlat!

Üzlethelyiség és lakás egy helyen!

 2 in 1. Két ingatlan van egybe nyitva,két bejárattal.

Az utca felől van egy üzlet bejárat kétoldalon üvegezett kirakat résszel, besorolása műhely, többféle lehetőségre is használható, kivéve kocsma vagy étterem jellegű hely.

A nagykapun belől rögtön balra van a lakás,( földszinti mindkét ingatlan) ott a bejárata,azt a részt egyébként csak a tulajdonosok használják ,mert másnak nincs ott bejárata,ők szokták mondani hogy ott ki lehet alakítani egy saját terasz részt,ami nem is kicsi és belvárosban ez ritkaság ahol van rá lehetőség.Az egész ház alatt pince van,tehát van lehetőség tárolásra,nincs négyzetméter határ,jelenleg teljesen üres,senki nem használja.

A ház kívül belül jó állapotú,rendszeresen karbantartja a képviselet,mosni is szokták az udvart, rendezetten tartják. A ház mtek kft a házfenntartó neve.A lakó közösség teljesen normális emberekből áll,a kapu biztonságos,csippel nyitható,bentről  kapcsolóval nyitható, kapu fölött térfigyelő kamera, járőrök percenként járnak és a sarkon van a kamera központja, tehát abszolút biztonsággal védett hely. A környék elég jónak számít még azon a részen, szembe gimnázium és a körút kb 600 méterre van.

A két ingatlan két helyrajzi számon szerepel,csakis egyben eladó a kettő. Az ár a kettőre vonatkozik. Mindkettő 2019.-be lett felújítva. Új aljzatbetont kapott ráccsal és szigeteléssel, járólapozva és lamináltozva lett, új a vízvezeték rendszer és a lefolyó rendszer is, a strang vagyis a ház fő lefolyócsöve is új, a villanyvezetékelés, izzók, foglalatok, kapcsolók is újak. Mérőórák 1 db vízóra, 2 db villany óra. Van 220 V és 380 V is, továbbá éjszakai áram is.1 db gázóra, jelenleg nincs rákötve semmi. Van két kémény ha valaki rá szeretne kötni, a tűzhelyig le lett vezetve egy új gázcső, azt is csak rá kell kötni. A fürdőbe vásároltak egy vadonat új modern költséghatékony villany bojlert, azt is csak rá kell kötni, a helye ki van épílenleg villanyfűtést alkalmaztak, de lehet fali fűtőpanelt is felszerelni. A vastag falakon kívül körbe lambériásak a belső falak, plussz arra került még gipszkarton, tehát abszolút szigeteltnek számít, így bármivel is fűt valaki, nem lesz sok a számla. A nyílászárókat mindenhol meghagyták a tulajdonosok  az eredetieket, mind át lett festve, a falak újra festve. Azonnal költözhető, rugalmasak  a megtekintésre.

Kb ennyi egyenlőre,bármi kérdés van,nyugodtan keressenek.
Kert:
nincs megadva
Lift:
nincs
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Gajdics Erika
Gajdics Erika
Property and Business Consulting
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!