Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó lakás Budapest XIII. ker, 29.500.000 Ft, 80 négyzetméter

Eladó  lakás Budapest XIII. ker, 29.500.000 Ft, 80 négyzetméter
29.500.000 Ft
lakás, 80 négyzetméter
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
4
Komfort fokozat:
összkomfort
Ingatlan állapota:
Azonosító:
10148668
Irodai azonosító:
216000010
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest XIII. ker
Cím:
Forgách
Alapterület:
80 négyzetméter
Ár:
29.500.000 Ft
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
villany
leírás
videók (1)
egyéb jellemzők
FIGYELEM!  2 IN 1, VAGYIS KÉT LAKÁS EGY ÁRÁÉRT!

FIATALOK, TÖBB GENERÁCIÓSOK NEKTEK VALÓ!

Mintha egy forgatási helyszínen járnánk, olyan ez a  szuterén jellegét meghazudtoló, napfényes duplex! Most komolyan! A „Jó barátok” című sorozatot akár itt is készíthették volna! Egy (biztonsági) bejárat, két lakás (természetesen két fürdőszobával)  – szuper okos, minden szegletet ügyesen kihasználó felújítás után. Szerintem tipikusan együtt bandázó barátoknak, pároknak való… Esetleg olyan családnak, ahol az épp felnőtté cseperedő gyermek igyekszik minél inkább leválni az ősökről. Elképesztő amúgy az a fényár, ami beömlik ide! Nyilván köszönhető ez a délkeleti fekvésnek, de szerintem a falak meleg, világos színezése is erősen hozzájárul a hatáshoz. A beosztás hasonló mindkét lakásban: amerikai konyha-étkező-nappali és egy háló. A beépített konyhabútorok és a fürdőszobák (burkolatok, kényelmes sarokkád) is hasonlóak

Valóban két lakást tud megvenni egy áráért, ha megveszi ezt a szép szuterént. Az ára 29.5M. De valóban 2 db különálló lakásból áll 80nm-en, melyet egy folyosó köt össze. Mind a két lakásban van egy sarokkádas, wc-s fürdőszoba, egy szép amerikai konyhás nappali és egy hálószoba. Mind a két lakás amerikai konyhás nappaliján és a hálószobákon van ablak, ahova délelőtt besüt a nap. Ami külön fontos és előny, hogy az ablakok parkra néznek, ami az épületek közt van. Az épület kerítéssel zárt területen helyezkedik el.

Ami még fontos, hogy bár szuterén, teljesen szárazak a falak, nagyon jó a ház szigetelése, így nagyon kevés a rezsi.

Akár 2 családnak, akár befektetésnek- albérletnek is kiadva szuper lehetőség! Kérem hívjon bizalommal! ERIKA 06301647063
Kert:
nincs megadva
Lift:
nincs
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Gajdics Erika
Gajdics Erika
Property and Business Consulting
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!