Leírás

ELADÓ Dunaújvárosban, közel a központhoz egy 9 emeletes társasház hetedik emeleti lakása. Az ingatlan frissen lett felújítva, így ide csak tényleg költözni kell. Elrendezése: kettő külön bejáratú szoba, de a fürdő és a WC, illetve konyha is a közlekedőkön keresztül közelíthető meg. Az előszoba (beépített szekrénnyel) és a közlekedő köti össze a helyiségeket. A nagyobb szobából nyílik loggia (fedett erkély), amely jó lehetőséget biztosít a reggeli kávé elfogyasztására, de a délutáni napfürdőzést szeretők is megtalálják a barnulás lehetőségét. A konyha - a nagy ablaknak köszönhetően - csodásan világos.

Dunaújváros legnagyobb, legjobban szervezett szövetkezethez tartozó lépcsőház tiszta, anyagi helyzete rendezett. A földszint kamerázott, így illetéktelen személyek nem jutnak be, illetve az arra alkalmas személyeket elrettenti a nemkívánatos tevékenységektől. Közösköltség alacsony amely tartalmazza a lépcsőház takarítását, a szemétszállítást, az épület biztosítást, lépcsőházi világítás és a lifttel kapcsolatos költségeket. A közelben minden megtalálható, amely az élhető élethez szükséges, úgy mint bevásárlási lehetőség, orvos, gyógyszertár, iskola, játszótér, buszmegálló (a lépcsőháztól 150 méterre), valamint rövid sétával a Duna-part is elérhető.

Igény esetén ingyenes pénzügyi tanácsadással CSOK, babváró és OTP-és kedvezményes lakásvásárlási kölcsön teljes körű ügyintézésével, esetleg ügyvédi közreműködés megszervezésével tudunk segítséget nyújtani. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához meglévő ingatlanát el kell adni, vagy el kell még az energiatanúsítványát készíttetni, abban is közre tudunk működni. Bármilyen kérdés esetén állok rendelkezésükre a megadott elérhetőségeken.

Lakás részletei

Ár: 22 900 000 Ft
Méret: 52 négyzetméter
Azonosító: 10980779
Irodai azonosító: K219211
Cím: Vasmű út
Erkély mérete: 3.00 négyzetméter
Emelet: 7. emelet
Építőanyag: Panel
Fűtés jellege: Központi (egyedi mérővel)
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Elhelyezkedés: Társasház
Tulajdonviszony: Saját
Kilátás: panorámás
Kert: Nincs
Egész szobák: 2
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Lift
  • Pince
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a CSOK ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra