Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó lakás Eger, 19.500.000 Ft, 49 négyzetméter

Eladó  lakás Eger, 19.500.000 Ft, 49 négyzetméter
19.500.000 Ft
lakás, 49 négyzetméter
Egész szobák:
2
Azonosító:
10570125
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Eger
Alapterület:
49 négyzetméter
Ár:
19.500.000 Ft
Szobák száma:
2
leírás
egyéb jellemzők
Eger, (csendes, rendezett környéken, közelben ABC, patika, orvosi rendelő) Vallon utcában 2 szobás 49 m2 –es második emeleti lakás eladó. Helyiségei: előszoba, konyha, kamra, fürdőszoba, nappali, hálószoba. A szobák parkettával, a többi helyiség járólappal van burkolva. A konyha méretre szabott konyhabútorral, beépített mosogatógéppel, elszívóval van ellátva. A nappaliban (nagyszoba) légkondicionáló van beszerelve, amely az egész lakást tudja hűteni. Riasztó nyitásra, folyosóra és rongálásra is reagál. Fűtés konvektorral, valamennyi helyiségben. A lakás tehermentes és akár bútorozottan is eladó. Kérem szépen, hogy ingatlanközvetítők ne keressenek! Irányár 19,5 millió Ft. Telefon: +36 30 166 6158, +36 20 396 1046
Kert:
nincs megadva
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!