Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó lakás Eger, 21.800.000 Ft, 52 négyzetméter

Eladó  lakás Eger, 21.800.000 Ft, 52 négyzetméter
21.800.000 Ft
lakás, 52 négyzetméter
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
2
Komfort fokozat:
összkomfort
Ingatlan állapota:
átlagos
Azonosító:
10576028
Irodai azonosító:
205700520
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Eger
Cím:
Mátyás király út
Alapterület:
52 négyzetméter
Ár:
21.800.000 Ft
Emelet:
5. emelet
Szobák száma:
2
Fűtés jellege:
cirkó
leírás
egyéb jellemzők
Eger temészetvédelmi területéhez egy kellemes sétányira, csendes, de jól frekventált helyen található az 52 nm-es ingatlan. Elsősorban azoknak ajánlom, akik kedvelik a tetőteres építészetből adódó különleges formákat és a magasságból adódó lebilincselő panorámát. Az épület előtt magasodó fák sokasága gondoskodik a környezet oxigéndús levegőjéről, viszont nem takarják el a pazar kilátást. Azoknak is ajánlom az ingatlant, akik szeretik, ha dús napfényt jut abba a helyiségbe, amiben élnek. A lakás elrendezése nagyon jó. Ami a gyermekes családok számára nagy örömül szolgál, hogy a két szoba az ingatlan két szélén található. Melyik szülő ne örülne annak, ha hétvégén a csemeték játéka nem hasítja át a szomszédos falakat, hanem anyu és apu is kialhatja magát? A lakás felújításon esett át és a mellékelt képeken látható, hogy ez a folyamat még nem fejeződött be. Ennek a munkának a részét képezi a laminált burkolat a nappaliban, illetve az előszobában. A fürdőszoba gyönyörű csempéje és a csodás kilátás kombinációja, minden fürdést élménnyé tesz. A konyha úgyszintén hidegburkolattal van lerakva, ami kiválóan illik a lakás többi helyiségéhez. A másik szoba igény esetén a jelenlegi tulajdonos részéről járólapozva kerül átadásra.

Az ingatlan előtt található a buszmegálló, aminek igazán kielégitő a járatsűrűsége, így a belváros bármikor, alig pár perc utazással elérhető. Pár perc sétával egy bevásárlóközpont, gyógyszertár és a vasútállomás is megközelithető.

Ha Önnek felkeltette az érdeklődését, akkor ne habozzon tovább, jelentkezzen mielőbb, hogy Ön legyen a szerencsés új tulajdonos!

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a nagyszerű ingatlant!

A vételt követően Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.

A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!
Kert:
nincs megadva
Lift:
nincs
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Nagy Zoltán
Nagy Zoltán
Képzett Ingatlanközvetítők Hálozata
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!