Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó lakás Eger, 31.900.000 Ft, 94 négyzetméter

Eladó  lakás Eger, 31.900.000 Ft, 94 négyzetméter
31.900.000 Ft
lakás, 94 négyzetméter
Egész szobák:
3
Komfort fokozat:
összkomfort
Ingatlan állapota:
Azonosító:
10434557
Irodai azonosító:
m191164
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Eger
Cím:
Pláza
Alapterület:
94 négyzetméter
Ár:
31.900.000 Ft
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
cirkó
Építési év:
50 évesnél régebbi
leírás
egyéb jellemzők
Heves megye, Eger, 94 m2-es ,felújított, polgári stílusú lakás eladó.
Eladásra kínálok, egy kivételes lehetőségekkel rendelkező, udvari ingatlant, a Vörösmarty úton. Többek között, a belvárosközeli elhelyezkedése, munkálatok nélküli költözhetősége, kiváló lakóközössége, csendes déli fekvése, saját pincéje, saját garázsa, saját tárolója adja az ingatlan ritka adottságait.
A 20' -as években, tufából készült épületegyüttes, ehhez a lakáshoz tartozott. Az 1945 utáni időszak kisajátításai teremtették a társasházi jelleget, azonban a szóban forgó lakást, építése óta a család generációi lakják. A folyamatosan karbantartott ingatlan, az elmúlt hat évben több felújításon is átesett.
A munkálatok érintették a teljes fűtésrendszert, vízvezeték hálózatot, vizesblokkot, villanyvezetékeket, tufára jellemző vizesedés szakszerű, technológiailag helyes megelőzését, belmagasságának csökkentését, a garázs pedig gyakorlatilag újjá lett építve. Nyílászárók cseréje tíz éve, a tető szerkezete húsz éve lett korszerűsítve.
Bővíthetősége okán jelentős potenciál rejlik az ingatlanban, a három szoba előtti tornác beépíthető, így könnyű szerrel kialakítható egy közlekedő, mely külön bejáratot biztosíthat minden szobának. Tetőterében több helyiség is kialakítható, mely akár állami támogatással finanszírozható.
Helyiségei : Előtér, közlekedő, fürdőszoba, konyha, spejz, három szoba, galéria, gardrób. A vételár tartalmazza továbbá: garázs 25 m2, pince 22 m2, tároló 7 m2. Minden kiegészítő helyiség jogilag tisztázott, használata kizárólag saját tulajdonú.
Özvegy tulajdonosának már nem gazdaságos a fenntartása, értékesítésének oka, a méretből adódó extra teendők ellátása.

Ingatlanirodánk teljes körű ügyintézéssel, kedvezményes hitelkonstrukciókkal támogatja ügyfelei ingatlancéljait.
Kérdés esetén, hívjon bizalommal.
Erkély:
nincs
Kert:
nincs megadva
Lift:
nincs
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Gregor Róbert
Gregor Róbert
OTP Ingatlanpont Kft
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!