Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó lakás Pécs, 55.000.000 Ft, 119 négyzetméter

Eladó  lakás Pécs, 55.000.000 Ft, 119 négyzetméter
55.000.000 Ft
lakás, 119 négyzetméter
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
3
Ingatlan állapota:
kitűnő
Azonosító:
10584184
Irodai azonosító:
lk034393-3767593
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Pécs
Alapterület:
119 négyzetméter
Ár:
55.000.000 Ft
Emelet:
földszint
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
cirkó
Építési év:
50 évesnél régebbi
leírás
térkép
egyéb jellemzők
Új!A legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel felújított ingatlan Pécsett, a Szabadság utcában eladó.A lakás 119m2-es, teljes körűen felújított. az otthon kényelmét 2háló+nappali, dupla fürdőszoba( az egyik tusolós, a másik fürdőkádas) biztosítja.Konyhája teljes gépészettel felszerelt, belső zárt kertre nyílik.Innen minden csak pár perc távolság, parkolás közvetlenül a ház mellett mindig megoldott.További információért keressen bizalommal, akár hétvégén is.New! The property, renovated with the utmost care and expertise, is for sale in Pécs, on Liberty Street.The apartment is 119m2, fully renovated. The comfort of the home is provided by 2 bedrooms+living room, double bathroom, one with shower and the other with a bathtub.Its kitchen opens to an internal enclosed garden with high-quality engineering.Everything from here is only a few minutes away, parking right next to the house is always solved. Feel free to contact us for more information, even on weekends.

Referencia szám: LK034393-NOK
Kert:
nincs megadva
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Héjjas Balázs
Héjjas Balázs
Duna House Pécs Kincses utca
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!