Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó lakás Veszprém, 23.000.000 Ft, 68 négyzetméter

Eladó  lakás Veszprém, 23.000.000 Ft, 68 négyzetméter
23.000.000 Ft
lakás, 68 négyzetméter
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
2
Ingatlan állapota:
átlagos
Azonosító:
10213421
Irodai azonosító:
n3801
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Veszprém
Alapterület:
68 négyzetméter
Ár:
23.000.000 Ft
Szobák száma:
2
Építési év:
50 évesnél régebbi
leírás
egyéb jellemzők
Veszprémben, közel a belvároshoz, részbeni várpanorámával, 3 lakásos társas magas földszintjén, 68 m2-es, kőből és téglából épült polgári megjelenésű (belmagasság 3,5 m) lakás eladó. Az ingatlan lakható, de korszerűsítendő, felújítást igénylő. Az ingatlan áll két szobából, konyhából, kamrából, fürdőszobából, előszobából. Használati megosztás szerint ~160 m2-es lekerített kertrész tartozik hozzá. Az épület összközművel ellátott (gázcső a falon), a fűtés 2 cserépkályhával megoldott, a meleg víz ellátását villanybojler biztosítja. A Tulajdonos tájékoztatása alapján 5 éve a vizesblokkos részben a vízvezeték cseréje és részben a villanyvezeték cseréje megtörtént. A lakáshoz kb 6 m2 pincerész és 68 m2-es padlás tartozik. A közelben iskola, óvoda, a belváros pár perces sétával elérhető. Az ingatlan elhelyezkedése, megjelenése kiválóan alkalmas lehet akár irodai célra is. Parkolás az ingatlan közelében, közterületen, ingyenesen lehetséges. N3801

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon. Nívó ingatlan: N3801
Kert:
nincs megadva
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!