Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó lakás Veszprém, 39.600.000 Ft, 86 négyzetméter

Eladó  lakás Veszprém, 39.600.000 Ft, 86 négyzetméter
39.600.000 Ft
lakás, 86 négyzetméter
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
2
Ingatlan állapota:
átlagos
Azonosító:
10192103
Irodai azonosító:
n4017
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Veszprém
Alapterület:
86 négyzetméter
Ár:
39.600.000 Ft
Emelet:
1. emelet
Szobák száma:
2 + 1
leírás
egyéb jellemzők
Veszprémben, az Egyetemváros kertvárosi részén, 4 lakásos, zárt udvarban lévő, tégla építésű, sátortetős, cserép fedésű társasház (Társasház emelet száma: pince + földszint + 1. emelet + padlás) 1. emeletén, 86,4 m2-es, 2,5 szoba hallos, polgári belmagassággal és méretekkel rendelkező nagy erkélyes lakás eladó. Az ingatlanhoz zárt udvarban, egy saját, 25 m2-es, téglaépítésű garázs tartozik illetve a pince szinten egy zárható, ~ 8 m2-es saját tároló. A hallból egy nagy méretű, ~ 12 m2-es, félköríves, DNY-i, napos erkély nyílik. A távirányítós kertkapuval ellátott, zárt udvar előkertjében tartozik a lakáshoz egy kis kertrész. Az épület 30-as években téglából épült, aminek állapotát a lakók folyamatosan karbantartják ( 5 cm-es szigetelés 15 éve, 2020-ban az épületbe új villanyhálózatot kötöttek be). A lakás fűtése gáz-cirkó fűtés, vasradiátorokról megoldott. Meleg víz ellátása villanybojlerről történik. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a belváros is pár perces sétával elérhető, közelében orvosi rendelő, bolt, iskola, óvoda, buszmegálló található. Az ingatlan régebbi, polgári stílusának korszerűsítését, felújítását követően stílusos, tágas otthonná alakítható. N4017

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon. Nívó ingatlan: N4017
Kert:
nincs megadva
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!