Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó lakás Veszprém, 60.000.000 Ft, 142 négyzetméter

Eladó  lakás Veszprém, 60.000.000 Ft, 142 négyzetméter
60.000.000 Ft
lakás, 142 négyzetméter
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
5
Ingatlan állapota:
átlagos
Azonosító:
10024591
Irodai azonosító:
n3973
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Veszprém
Alapterület:
142 négyzetméter
Ár:
60.000.000 Ft
Szobák száma:
5
leírás
Veszprém történelmi belvárosában hármas társasházban, 133 m2-es önálló, kizárólagos használatú udvarral 142 m2-es Tulajdoni lapján lakás illetve használatában iroda eladó. Az ingatlan jelenleg irodaként működik, de kisebb átalakítással lakássá alakítható. Az alapító okiratban a Tulajdonosok rögzítették, hogy a belváros szívében lévő kizárólagos használatú 133 m2-es telek csak a társasház ezen Tulajdonosának albetétjének kizárólagos használatában van. A mellékelt alaprajzon jól látszik, hogy a szobák déli fekvésűek, jól benapozottak. Az ingatlan gyalogosan megközelíthető, de környezetében parkolóház illetve szabadtéri parkolók vannak. Közmű ellátottsága természetesen egyedi mért közművek, összközműves. Fűtése egyedi, gáz központi fűtés, meleg vizét villanybojler biztosítja. Kiválóan alkalmas befektetésnek mert bérbe adható, lakás cél esetén több részre osztható a mérete miatt. Az ingatlant Bt. értékesíti, az értékesítés ÁFA mentesen történik. N3973

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon. Nívó ingatlan: N3973
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!