Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK hirdetést
Írjon a hirdetés feladójának
A hirdető hamarosan visszahívja

Eladó lakás Zalaegerszeg, 43.000.000 Ft, 81 négyzetméter

Eladó  lakás Zalaegerszeg, 43.000.000 Ft, 81 négyzetméter
43.000.000 Ft
lakás, 81 négyzetméter
Egész szobák:
3
Ingatlan állapota:
kitűnő
Azonosító:
10426077
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Zalaegerszeg
Alapterület:
81 négyzetméter
Ár:
43.000.000 Ft
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
cirkó
leírás
egyéb jellemzők
Belváros szívében, stílus és elegancia!

Zalaegerszeg központjában kínálom megvételre, ezt az igazán igényesen kialakított lakást, mely a belváros szívében egy 1950-es évek második felében épült, de már szigetelt házban található.
Belmagasságának köszönhetően ez egy igazi, polgári stílusú, különleges kialakítású lakás. Ritkaság a piacon, ilyet még egyet nem talál!
Két külön helyrajzi számon lévő lakás lett összenyitva, melyeknél az egyik udvarra a másik pedig utcára néz. Az utcafrontra néző lakás 45 m2, az udvarra néző pedig 36 m2. Jelenleg egy bejárat van használatban, de a másik bejáratot is könnyen ki lehet alakítani.
A másik különlegessége az ingatlannak egy 12 m2-es bükk fából készült galéria, mely a nappali helyiségben került kialakításra.
A lakás helyiségei az alaprajz szerinti elrendezésben: konyha, 2 fürdőszoba, külön WC, mosókonyha, 1+ 1 félszoba, nappali+galéria.
A fűtést és a meleg vizet kondenzációs gáz kazán biztosítja, mely a 2012-ben történt felújítás során került beépítésre. Klímaberendezés műszaki előkészítése is megtörtént, de a jó szigetelésnek köszönhetően a készülékek felszerelését nem tartotta indokoltnak a tulajdonos.
A felújítás során a víz és villanyvezetékek cseréje is megtörtént, sőt még ipari áram és riasztó rendszer is ki van építve. Burkolatok a lakásban minőségi fa parketta és járólap. Műanyag nyílászárók redőnyözöttek és szúnyoghálóval felszereltek.
Tehát ebbe a lakásba csak a bútorokat és a bőröndöket hozza, itt nincs mit felújítani, mert minden szép és megkímélt állapotban van.
Elhelyezkedésének köszönhetően kiváló az infrastruktúra. Minden karnyújtásnyira, ami az élet kényelmét és szükségét szolgálja.
Ajánlom két generációs családnak, illetve ha lakását és irodáját vagy rendelőjét egy helyen szeretné kialakítani, itt van rá lehetőség!
A parkolás az udvarban évi 3.500 Ft díj ellenében megoldott.

Jöjjön és nézze meg személyesen, nem fog csalódni!
Kérdésével hívjon bizalommal!

Ügyfeleink részére, igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitel ügyintéző áll rendelkezésünkre.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)
Erkély:
nincs
Kert:
nincs megadva
Garázs:
nincs
Pince:
van
Lift:
nincs
Klíma:
van
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Bakonyi Regina
Bakonyi Regina
Városi Ingatlaniroda
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!