Hirdetésfeladás

Eladná, kiadná ingatlanját?

Adja fel hirdetését az Ingatlanok.hu-n, hazánk egyik legismertebb ingatlanos portálján és élvezze ki az előnyöket. A regisztráció után elég egyszer feladnia nyaraló hirdetését, az megjelenik az Ingatlanok.hu hasábjain és társoldalán, a CSOKingatlanok.hu-n is, növelve az esélyét a sikerre.

Ha felkeltettük érdeklődését, regisztráljon és használja ki az Ingatlanok.hu és társoldalai erejét, adja fel hirdetését még ma!

Regisztrálok most!

CSOK ingatlanok
Oldalunk célja, hogy egy helyre gyűjtsük azokat az ingatlanokat, amelyekre igényelhető a CSOK (családok otthonteremtési kedvezménye) támogatás.

Adatbázisunkban jelenleg 32826 darab ilyen ingatlan érhető el.

Csokingatlanok.hu
Kövessen minket:

Facebook gomb
Szocpol helyett CSOK
2015-ben indult útjára a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, amely az évek során jelentős változásokon esett át. Az új kiírás sokkal szélesebb körben biztosít lakásvásárlási lehetőséget a családoknak, mint eddig bármikor. A korábbi szocpolokat is figyelembe véve soha nem lehetett korábban ilyen nagy összegű otthonteremtési célú állami támogatáshoz jutni.
Ki pályázhat a CSOK-ra?
Az új szabályozás támogatja egyedülállók, mozaikcsaládok, együttélők és természetesen házaspárok lakáshoz jutását. Utóbbiak esetében három gyermek bevállalásával akár 10+15 milliós támogatás is elnyerhető új lakás vásárlásához. A CSOK természetesen használt lakások vásárlásához, illetve meglevő bővítéséhez, tetőtér-beépítéséhez is igényelhető.
Csokingatlanok.hu
Eladó ingatlanok, amelyek megfelelnek a 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény pályázati feltételeinek. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!