Eladó családi ház Győr 145 000 000 Ft

Leírás

Csak a Tradíció Ingatlan kínálatában!
 
Ha nem szeretne építkezni, felújítással bajlódni!
 
Győr-Újváros rendezett, kedvelt részén kínálom eladásra ezt a 695 m2-es telken lévő 6 szobás, kiváló elosztású, dupla garázzsal rendelkező családi házat.
A 2015- ben felújított ingatlan elrendezése révén akár befektetésre, vállalkozásra, vagy több generáció kényelmes együttélésére is kiválóan alkalmas lehet.
A nettó 190 m2-es, téglából épült, szigetelt ingatlan földszintjén található egy tágas amerikai konyhás, cserépkályhával is rendelkező nappali, egy fedett teraszkapcsolattal rendelkező hálószoba, egy fürdőszoba, egy tároló helyiség és egy kamra.
Az emeleti szint a hátsó terasz irányából is megközelíthető, itt egy étkezős konyha (még nem használt, vadonatúj konyha, felsőkategóriás gépekkel) , egy fürdőszoba, valamint 2 szoba található, amelyből az egyik szoba nappaliként a másik pedig egy saját erkéllyel rendelkező hálószobaként funkcionál. A tetőtérben további két kellemes méretű hálószoba, a háztartási helyiség és a harmadik fürdőszoba található.
 
A Dryvit rendszerrel szigetelt ingatlan gazdaságos üzemeltetéséről négy féle fűtési mód gondoskodik. A emeletet, a tetőtér fűtését és a használati meleg víz előállítást egy újszerű állapotban lévő, kiváló minőségű, gazdaságos Vaillaint típusú gázkazán biztosítja, A földszintet a nappaliban található cserépkályhán kívül korszerű, gazdaságos, modern villanyfűtéssel oldották.
A ház összes szintje hűtő-fűtó klímákkal van szerleve.
A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval vannak szerleve.
 
A szépen karbabantartott, parkosított, térkövezet telken a családi ház mellet egy dupla garázs és egy tároló is helyet kapott. A nagyméretű bejárati kapu és a szankcionált garázskapu is motorral van szerleve. A garázs mögött parkosított, fűvel beültettet rész található.
 
Az ingatlannal kapcsolatban részletekért, bővebb információkért és megtekintésért kérem HÍVJON!
Jogi háttérrel, energetikai tanúsítványkészítéssel, díjmentes pénzügyi tanácsadással (CSOK, hitelügyintézés, stb.) állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Ha eladó vagy kiadó ingatlannal rendelkezik, akkor kérem keressen!
Rosenbecker Tamás

Családi ház részletei

Ár: 145 000 000 Ft
Méret: 190 négyzetméter
Azonosító: 11191281
Cím: Győr
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 6

Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a CSOK ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra