Eladó családi ház Miskolc, Berekalja, 59 000 000 Ft

Leírás

Miskolc Berekalján egy csodálatos sorház várja új tulajdonosát! Ez az impozáns, 120 négyzetméteres, 2 szintes otthon tökéletes választás lehet azoknak, akik modern és felújított ingatlant keresnek.

A ház kívülről szigetelt, ami biztosítja a hatékony hőszigetelést és kellemes klímát az egész évben. Az ingatlan belső terei is stílusosan megújultak, és modern dizájnnal lettek kialakítva. Összesen 5 szoba található az otthonban, így elegendő hely áll rendelkezésre a család minden tagjának.

Az egyik különlegessége ennek a sorháznak, hogy minden emeleten található egy fürdőszoba. Ez kényelmet és kényelmes életvitelt biztosít mindenki számára. Az ingatlanban új vízvezetékek lettek cserélve,

Az épület tetőszerkezete is felújított, amely biztosítja a stabilitást és hosszú távú védelmet a szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben. Ezenkívül a sorháznak egy nagy terasza van, ahol élvezheti a friss levegőt és a kerti pihenést.

Az ingatlanhoz tartozik egy garázs is, ami nem csak a jármű tárolására szolgál, hanem további tárolóhelyet is nyújt az eszközöknek és egyéb tárgyaknak.

Az elhelyezkedés szempontjából a sorház rendkívül előnyös, hiszen közel található a Diósgyőri vár. A várhoz való közelség lehetőséget nyújt a történelmi helyszínek és a gyönyörű környezet felfedezésére.

Ha Ön szeretne egy felújított, modern és tágas otthonban élni, amely kényelmet és kiváló elhelyezkedést kínál, akkor ez a sorház tökéletes választás lehet. Megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bizalommal!

Családi ház részletei

Ár: 59 000 000 Ft
Méret: 136 négyzetméter
Azonosító: 11308047
Városrész: Berekalja
Telek: 240 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: sorház
Építőanyag: Panel
Fűtés jellege: Házközponti
Szintek száma: 2 szint
Egész szobák: 4
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Parketta
  • Terasz

Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a CSOK ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra