Eladó családi ház Pécs 153 000 000 Ft

Leírás

Igényes családi házat keres Pécs nyugati városrészében?
Vállalkozásának, irodájának keres ingatlant, de szeretne a közelében élni családjával?

Pécs Rácvárosi részén megvételre kínálok egy 1761 négyzetméteres telken található 2012-ben igényesen megtervezett és megépített, 122 m2-es lakótérrel rendelkező családi házat, egy 90 négyzetméteres garázst (+műhely, raktár, pince), valamint egy utcafronti részen található kb. 80 m2-es felújítást igénylő házat, amely alkalmas vállalkozás, vagy akár lakóház funkcióra is!

Az udvar hátsó részén található lakóházat 2012-ben az építési vállalkozást vezető tulajdonos, saját családja részére terveztette és igényesen megépítette. A tervezés és kivitelezés során minden apró részletre figyeltek így egy nagyon jó hangulatú, jól élhető, de igények szerint még mindig alakítható házat alkottak.
A házban található egy tágas, világos, nagy belmagasságú, csupa ablakos nappali, egy nagy méretű étkező fedett terasz kapcsolattal, egy igényes bútorokkal és gépekkel ellátott modern konyha, 3 hálószoba, egy kényeztető fürdő két személyes masszás káddal, zuhannyal, szaunával, valamint egy külön álló WC, kézmosóval. Az otthont két fedett terasz öleli körbe.
Műszaki adatok: a födém 48 cm-es szigeteléssel, az oldalfalak 2*10 cm-es szigeteléssel készültek; egyedi belmagasságú, oldalsó világító ablakokkal növelve a teret és a fényt; több fajta fűtési lehetőséggel ellátott (Vízteres kandalló, gázkazán nagy méretű puffer tartállyal, elektromos).
A telek végében enyhe lejtésű nagy füves terület található, kerti tárolóval, közel 50 m3-es betonozott szigetelt ciszternával, megkezdett kerti tó vagy medence építéssel.

A garázs épületében is számos lehetőség rejlik, hiszen a 90 négyzetméteren belül még bármi kialakítható, a ház külön közművekkel is rendelkezik, így a saját vállalkozás vagy a bérbeadás is nagyon egyszerűen kivitelezhető.

Kinek lehet ideális ez az ingatlan?
Ajánlom például elfoglalt vállalkozónak, aki az irodáját alakítaná ki az utcafronti épületben, de otthonát szeretné a közelben tudni. Nagycsaládosoknak, akik akár a generációk együttélését szeretnék, de a szükséges nyugalmat is biztosítani kívánják a különböző korosztályoknak.

Referencia szám: HZ033170-NOK

Családi ház részletei

Ár: 153 000 000 Ft
Méret: 122 négyzetméter
Azonosító: 11238809
Irodai azonosító: HZ033170-4399825
Telek: 1761 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Kor: 11-20 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 3
Fél szobák: 1

Térkép


Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a CSOK ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra