Eladó családi ház Pilisvörösvár 129 000 000 Ft

Leírás

PANORÁMÁS 2-3 GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ PILISVÖRÖSVÁRON!

Szeretnénk Önt is bemutatni ezt a fantasztikus lehetőséget Pilisvörösvár egyik kedvelt részén. Ez a 332 nm-es családi ház több generációs életmódhoz kiválóan alkalmas, de akár egy nagyobb család igényeit is kielégíti. Az ingatlan közel található a vasútállomáshoz, így Budapest - Nyugati pályaudvar mindössze 30 perces vonatozásra van, ami a mai közlekedésben rendkívül kényelmes.

Az ingatlan több ütemben épült, a tetőtér kb. 10 évvel ezelőtt került modern stílusban kialakításra. A tetőtéri szinten műanyag nyílászárók és padlófűtéses hőleadók találhatók, ami kellemes hőérzetet biztosít. Innen gyönyörű panorámás kilátás nyílik, amit a csodálatos fedett teraszról is élvezhet.

A földszinten három tágas szoba található lapradiátoros fűtéssel, amelyek körbenapozottak és nagyon világosak. Az ablakok frissen cseréltek műanyagra.

Az ingatlan további lakótérrel rendelkezik a szuterén szinten, ahol több szoba és vizes helységek találhatók, de felújításra szorulnak.

A környék kiváló ellátottsággal rendelkezik, hiszen a ház közelében található bevásárlási lehetőségek, oktatási intézmények és egészségügyi intézmények is.

Ha további információkat szeretne megtudni, ne habozzon hívni! Ez a ház számtalan lehetőséget rejt magában, és ideális otthona lehet Önnek és családjának.
További információkkal kapcsolatban keressen elérhetőségeimen:
Viletel István
+36 30 361 3551
[email protected]

Családi ház részletei

Ár: 129 000 000 Ft
Méret: 332 négyzetméter
Azonosító: 11290248
Irodai azonosító: HZ082834-4477230
Telek: 875 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 10

Térkép


Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a CSOK ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra