Eladó családi ház Szeged 107 700 000 Ft

Leírás

ELADÓ CSALÁDI HÁZ TÁPÉN

Az ingatlan Szeged-Tápé kedvelt, jó közlekedési adottságokkal rendelkező részén található, csendes, nyugodt övezetben.Óvoda,iskola,bolt, játszótér elérhető közelségben.

Az egybefüggő, közművesített telek mérete 1014 m2, melyre két önálló, egymástól jól elszeparált, magas minőségű családi ház épül.

Ez a szóban forgó ingatlan, az udvari épület,mely a mai kor igényeihez maximálisan igazodva készül. 30 cm téglafal, 15 cm vastag , lélegző homlokzati hőszigeteléssel ellátva, korszerű műanyag nyílászárókkal, hőszivattyúval és napelemes rendszerrel.

A fölszint+tetőtér beépítéses épület tervezése során fő szempont volt, hogy tágas, jól átgondolt terek kerüljenek kialakításra, ezért a privát, 3 hálószobával rendelkező intim, pihenő zóna az emeleten kapott helyet, saját tágas fürdővel és külön WC helyiséggel, illetve egy szoba gardrób szobával kiegészítve, ami közvetlen a hálótérből nyílik.

A földszinten kap helyet a tágas amerikai konyhás nappali, egy lépcső alatti tároló, mely akár kamraként is tud funkcionálni, illetve az előszobából nyíló világos fürdő. A ház szerves részét képezi még a nagyméretű garázs is, melyből egy belső ajtón keresztül rögtön a lakótér előszobájába érkezünk. A garázsban kap helyet a gépészet is.

A nappaliból tudunk kilépni a privát kertrésszel rendelkező teraszra, mely jól elkülönül a másik lakóháztól, ezzel is egy intimebb helyszínt biztosítva nyugodt pihenésre, étkezésre, vagy akár egy kellemes családi-baráti összejövetelre.
A telekrész elkülönített, saját nagykapun keresztül megközelíthető.


Az épület emelt szintű szerkezetkész állapotban kerül megépítésre, értékesítésre. Igény szerint van lehetőség a kulcsrakész befejezésre,mely egy további megállapodás részét képezi.

A várható befejezés 2024 ősze.

További információért keressen bizalommal!

Családi ház részletei

Ár: 107 700 000 Ft
Méret: 106 négyzetméter
Azonosító: 11300990
Irodai azonosító: 359597
Cím: Tápén új építésű ház eladó
Telek: 506 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Geotermikus
Fűtés módja: Hőszivattyú
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: Új építésű
Szintek száma: 1 szint
Egész szobák: 2
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Pince
  • Terasz

Térkép


Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a CSOK ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra