Eladó családi ház Tatabánya 82 490 000 Ft

Leírás

Több generáció számára is ideális családi ház eladó!!!

Tatabánya – Kertváros csendes, családi házas övezetében eladó 275 nm-es, 3 szintes családi ház. A ház 650 nm-es körbe kerített saroktelken helyezkedik el.

A ház teljes körű felújítási és hozzáépítési munkálati 2005-ben kezdőztek és 2018-ban fejeződtek be. Az alagsorban wellness részleg került kialakításra pezsgőfürdővel, infra szaunával, fitnesz részleggel. Külön helyiségben található mosókonyha és egy tároló is.

A földszinten kettő, külön bejáratú lakrész került kialakításra, a nagyobb lakrészben két nappali, étkező, konyha, előszoba, fürdő, wc (külön helyiségben) található. A kisebb lakrészben amerikai-konyhás nappali, fürdő és wc (egy helyiségben) és egy előtér található.

A nagy belmagassággal rendelkező tetőtérben kapott helyet, 3 tágas hálószoba, egy félszoba, egy gardrób, egy nagy sarokkádas fürdőszoba wc-vel és bidével.

Mindenhol 2 rétegű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A szobákban radiátorok, a földszinten padlófűtés gondoskodik a kellemes hőérzetről. A fűtést és a meleg vizet gázkazán biztosítja, de van lehetőség vegyes tüzelésű kazán használatára is. A ház 5 cm-es dryvit szigetelést, a tető pedig palatetőt kapott. A füvesített udvaron különálló garázs, melléképület és fúrt kút található. Az épület alatt egy hangulatos borospince is helyet kapott.

A vételár részét képezi a ház teljes bútorzata, kivéve az ülőgarnitúra és a műszaki/elektronikai cikkek.

Ingyenes hitelügyintézéssel több bank ajánlatából, az újonnan kihirdetett állami támogatásokról naprakész információkkal és teljeskörű lebonyolítással, jogi háttérrel biztosítja irodánk a vásárlást.

Amennyiben városközponthoz közeli, de mégis csendes és minden igényt kielégítő otthont keres, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt! +36 30 101 4930

Családi ház részletei

Ár: 82 490 000 Ft
Méret: 275 négyzetméter
Azonosító: 11362396
Irodai azonosító: 6568
Cím: Tatabánya
Telek: 650 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 6
Fél szobák: 1

Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a CSOK ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra