Eladó családi ház Zalaegerszeg 14 900 000 Ft

Leírás

Megvételre kínálok egy gyönyörű panorámával rendelkező, jó állapotú házikót a csácsi hegyen. Az ingatlan zártkert, de a kivonása megtörtént, nem kifüggesztendő, azonnal költözhető.
A ház egy tágasabb szobával illetve egy terasszal rendelkezik a felső szinten, az alsó szinten egy wc-kézmosó és egy konyha-étkező lett kialakítva, de a telek méretéből adódóan akár tovább bővíthető egy fürdőszobával, szobával is, amennyiben az új tulajdonosnak szüksége lenne rá.
A ház téglából épült, fa födémes, kocka palás, jó állapotú, alápincézett, rendezett tulajdoni viszonyokkal.

Az ingatlan két helyrajzi számon található, összesen 3676 négyzetméteres telken. A területen számos termő gyümölcsfát találhatunk gondozott sorokban, pár sor szőlőt és kisebb erdős részt is meghagytak a jelenlegi tulajdonosok.
A ház aszfaltos úton megközelíthető, a közművek közül bent van az elektromos áram valamint a víz, szennyvízcsatorna illetve gázközmű jelenleg még nem elérhető az utcában.
Szennyvíz tárolásához derítőt készítettek, az esővizet ciszterna tárolja.

A terület széles, nem "nadrágszíj telek", a szomszédság és a környezet rendezett, biztonságos. Ajánlom az ingatlant akár kertészkedni szeretők számára hétvégi háznak, de természetesen lakhatási célra is.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, több kép valamint ingatlanvideó is segíti Önt a választásban!
Az ár IRÁNYÁR, tegyen rá ajánlatot!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, teljes körű hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Családi ház részletei

Ár: 14 900 000 Ft
Méret: 42 négyzetméter
Azonosító: 11381704
Telek: 3676 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Egész szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a CSOK ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra