Eladó családi ház Zalaegerszeg 36 900 000 Ft

Leírás

Zalaegerszeg közvetlen közelében, a Csácsi-arborétummal szemben kínálok eladásra egy sík területtel rendelkező ikerház egyik felét. A lakóingatlan 60 nm-es lakható része a közelmúltban (2021-2022) teljes körű felújításon esett át, melyben kettő külön bejáratú szoba, fürdőszoba+ wc, kamra, konyha helyiségek kerültek kialakításra (teljes villanyhálózat, gázvezetékek és ablakok cseréje). A meleget gázkonvektor biztosítja.
Tartozik hozzá egy légtéren belül lévő 30 nm-es helyiség, ami nappalinak vagy télikertnek tökéletes megoldás lehet. Itt lehetőség van a fűtés kialakítására és korszerűsítésére. Ebben a részben az ajtó illetve az ablakok jelenleg fémvázas keretűek. Ezzel 90 nm-re lehet bővíteni a hasznos lakható felületet.
A területen ásott kút (belseje betonozott, gyűrűs) könnyíti az öntözés lehetőségét. Egy 15 nm-es faszerkezetű tároló is helyet kapott.
Háromfázisú ipari áram is bekötésre került. Kiépített csatornahálózat nincs a környéken.
Hatalmas előnye a város közelsége, de mégis csendes, nyugodt, zöldövezeti a környezet. Szinte pár perc alatt minden megközelíthető.
Per és tehermentes, jogviszonyok rendezettek! Új tulajdonosa azonnal birtokba veheti. Pici ráfordítással modernizálható, jelenlegi állapotában költözhető!
Amennyiben a képek alapján elnyerte tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk! Nézzük meg együtt és tegyen rá árajánlatot!

Családi ház részletei

Ár: 36 900 000 Ft
Méret: 60 négyzetméter
Azonosító: 11097937
Telek: 860 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Konvektoros
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a CSOK ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra