Eladó lakás Kecskemét 32 990 000 Ft

Leírás

MÁR ELKÉSZÜLT!
KORSZERŰ liftes társasház I. ütemében, 31 m2-től 63 m2-ig igényes lakások eladók!
ÚJ LAKÁS MÁR 22,89 M FT-TÓL! Kulcsrakész lakások közvetlenül a kivitelezőtől.LAKÁSOKHOZ AUTÓBEÁLLÓ TARTOZIK, MELYET AZ ÁR TARTALMAZ!A MARINA HOMES LAKÓPARK MODERN ÚJ ÉPÍTÉSŰ OTTHONAI, Kecskemét legdinamikusabban fejlődő városrészében épülnek. Az elegáns, igényes kivitelezésű társasház leendő lakóinak, a zöldövezeti környezetben sem kell lemondaniuk a város nyújtotta előnyökről: a lakópark közvetlen környezetében élelmiszerbolt, bevásárlóközpont és gyógyszertár is található. A belváros közvetlen buszjárattal elérhető!
A MARINA HOMES LAKÓPARK épületeit gondozott, közös használatú zöld kert veszi körbe.A városrész infrastrukturálisan is rohamosan fejlődik.
Az épület közvetlen közelében 14.518 m2-en pihenő-játszópark, valamint „Kerékváros bringapark” létesítésével, kerékpáros készségfejlesztő KRESZ pálya és futópálya került kialakításra.
A park kicsiknek, nagyoknak kellemes kikapcsolódás, sportolási lehetőség.Az idősebbek számára is kellemes pihenés, padokkal felszerelt közösségi tér.A kertváros nyugalmát nem csak a csend és a kellemes zöld környezet biztosítja, fókuszban a kényelem!Közvetlen lifttel elérhető lakások várják, tágas lépcsőházzal, küszöb nélküli közlekedőkkel!
KÖRNYEZETTUDATOS KÖZÖSSÉG!
Az energetikai szabványokat szem előtt tartva már a 2023. évi előírásoknak megfelelve alakították ki az épület gépészetét és szigetelését, ezzel a rezsiköltségeket is optimalizálva.Az épület fűtése központi gázkazánról történik, lakásonként egyedi hőmennyiség mérővel.
KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG, GARANTÁLT BÉRBEADHATÓSÁG!Kiváló adottságú ingatlanba fektetni nem csak értékálló, de kiemelten magas hozamú befektetés is. Mivel a város ezen részén fogynak a beépíthető telkek, viszont a kereslet az itt lévő lakásokra magas, a MARINA LAKÓPARK lakásai remek befektetést jelentenek.
A kertvárosi környezet, a kiváló szolgáltatási és közlekedési ellátottság és a városközpont egyszerű elérhetősége, és az egyetem közelsége, népszerűvé teszi az ingatlant a bérlők körében.
Műszaki tartalom: Falazat: 30 cm illetve 20 cm előre gyártott vasbeton szerkezet. A homlokzat szigetelése 16 cm kőzetgyapotból, illetve az épület két végén 15 cm grafitos polisztirolból készült. A lakáselválasztó falak 20 cm vastagságú vasbetonból készültek 1,2 cm vastagságú HALLTEX hangszigetelő panellal burkolva. A födémekre polisztirolbeton, és Trosil hangszigetelés került estrich betonnal. Tetőszerkezet: dupla rétegű vasbeton, 10 cm kőzetgyapot, 20 cm polisztirol hőszigeteléssel,két rétegű vízszigeteléssel, Geberit vízelvezető rendszerrel.
Nyílászárók: 3 rétegű hő-hangszigetelt, fehér, műanyag, bukó-nyíló nyílászárók redőnnyel, és szúnyoghálóval.
Fűtés: lépcsőházanként 2 db kondenzációs BOSCH gázkazán, egyedi lakásonkénti hőmennyiség mérővel, melegvíz tároló tartállyal.
AZ M5 NYUGATI KIHAJTÓTÓL KÉT PERCRE.Megújuló bevezető utak a városközpontba.
Közvetlen városi buszjárat. Megálló az egyetem előtt.
Az 1D busz közvetlen járat a Mercedes-Benz gyárhoz.
A társasház elkészült , érdeklődjön irodánknál a még foglalható lakásokról!

32990000 Ft
Ne töltse drága idejét a hirdetések böngészésével, keressen meg és Én megtalálom Önnek a legjobb vételt a városban! Eladna? Hívjon!
Molnár Gyula az Ön Tanácsadója!
+36 70-776-4071

Referencia szám: PR021623/LK/16276-NOK

Lakás részletei

Ár: 32 990 000 Ft
Méret: 45 négyzetméter
Azonosító: 11222528
Irodai azonosító: PR021623/LK/16276-4369453
Emelet: 4. emelet
Építőanyag: Panel
Fűtés jellege: Házközponti (egyedi mérővel)
Ingatlan állapota: Épülő
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: Új építésű
Kilátás: kertre néző
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Lift
  • Kocsibeálló

Térkép


Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a CSOK ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra