Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros, 42 900 000 Ft

Leírás

Saját ízlése szerint szeretné lakását felújítani?
Későbbiekben is jól eladható ingatlant venne?
Szeretne egy igazán értékálló befektetést?
Akkor ez a lehetőség, most Önnek szól!!

Székesfehérvár történelmi belvárosában csendes utcában, belső kerttel rendelkező társasházban eladó, ez a földszinti, 59m2 alapterületű HÁROM szobás, galériázott nyugati tájolású lakás!
A három szobán kívül a lakás magában foglal egy tágas előszoba-közlekedőt, egy konyha-étkezőt, egy fürdőszoba-mellékhelyiséget és egy különálló WC-t. Az ablakok a belső udvarra és az utcára néznek. Az épület a múlt században épült, jól karbantartott, a homlokzat és utcakép védett. A lakásban a belmagasság 3.8 méter, ennek köszönhetően galéria van két szobában is. Az épületben lévő 11 ingatlanhoz tartozik egy nagyon hangulatos, zöld, parkos zárt udvar.
A szobákban tömörfa parketta, a többi helyiségben járólap burkolatok találhatók. A fűtés helyiségekként gázkonvektorokkal megoldott, a melegvizet új gázbojler adja. A lakáshoz tartozik a pincében egy tároló.

A környék csendes, a forgalom minimális, csak engedéllyel lehet behajtani (és a lakástulajdonosoknak a parkolás ingyenes!).
Székesfehérvár TÖRTÉNELMI BELVÁROSÁBAN, az Országalma, Főtér, Hiemer-ház, Önkormányzat, sétáló Fő utca szomszédságában található a lakás. Néhány perc távolságra a Pláza és Fehér Palota, buszpályaudvar, piac, áruházak és boltok, éttermek és kávézók, színház, posta és hivatalok mind elérhetők!


Felkeltette érdeklődését? Hívjon!

Lakás részletei

Ár: 42 900 000 Ft
Méret: 59 négyzetméter
Azonosító: 11324465
Városrész: Belváros
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Átlagos
Kilátás: udvari
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a CSOK ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra