Eladó lakás Székesfehérvár 59 900 000 Ft

Leírás

SZÉKESFEHÉRVÁR Belvárosában ELADÓ egy első emeleti, 67 m2-es, 2 szoba + étkezős, erkélyes TÉGLA lakás.
I.á.: 59.9 M Ft   Tel.: 06-20-337-0424
A LAKÁS közvetlenül a történelmi belváros mellett, a Várkörúton található, ablakaival az Ősz utcai parkra tekint. Az első emeleti lakásba egy széles folyosós, tágas, világos lépcsőházból lépünk be. A 67 m2-es lakás elrendezése: 2 nagy méretű szoba, (19 és 19 m2), étkező, konyha, spájz, fürdőszoba és wc külön helyiségben.
A közelmúltban részleges felújítás történt, ennek során a fürdőszoba újult meg teljes mértékben: új burkolatok, vezetékek, szaniterek kerültek beépítésre.
A szobák szép állapotú tölgyfa parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A lakás alapvetően – a fürdő kivételével - felújítandó állapotú.
A HÁZ egy rendbentartott 3 szintes épület. Tágas, napfényes folyosói tiszták, növényekkel gazdagon díszítettek. Óriási ablakain dől be a fény. Széles lépcsőin nem okoz gondot a költözés, mert bármekkora bútorral könnyedén elférünk.
A KÖRNYÉK rendkívül keresett, hiszen a ház melletti Várkörút zebráján átkelve már a történelmi belvárosban vagyunk. A Fő utca, Színház, 1 perc sétatávolságra vannak a lakástól. Az összes belvárosi program gyalogosan elérhető szinte pillanatok alatt, a különféle intézmények, bankok, hivatalok, mivel zömmel a belvárosban vannak, szintén könnyedén és gyalogosan elérhetőek.
ALTERNATÍV hasznosítási lehetőség: a lakás elhelyezkedése, belső elrendezése és mérete alapján kiválóan alkalmas ügyvédi iroda, rendelő kialakítására, vagy egyéb vállalkozás üzemeltetésére.
I.á.: 59.9 M Ft   Tel.: 06-20-337-0424

Lakás részletei

Ár: 59 900 000 Ft
Méret: 67 négyzetméter
Azonosító: 11368796
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a CSOK ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
CSOK ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra